(placeholder)

”To breathe properly is to live properly”

Robin Sharma


HENGITYSTYÖSKENTELY

Hengitystyöskentely perustuu hengityksen havainnointiin ja erilaisiin hengitystekniikkoihin, joiden avulla pyritään yleisesti nostamaan hyvinvoinnin tasoja ja tukemaan kehon omaa parantumiskykyä. Hengitystyöskentelyllä voi olla voimakkaita vaikutuksia niin fyysiseen, kuin henkiseen terveyteen, sillä hengityksemme mahdollistaa kehomme, tunteidemme ja koko olemuksemme säätelyn.


Kuka tahansa voi astua hengitystyöskentelyn maailmaan!


Hengityksen kanssa työskentely auttaa madaltamaan stressitasoja, vahvistaa vastustuskykyä ja ruuansulatusjärjestelmän toimintoja, sekä puhdistaa kehoa. Myös inspiraatiota, keskittymiskykyä ja itsevarmuutta voi herätellä hengitysharjoittelun kautta, ahdistuksen, mielipahan ja univaikeuksien lieventämisen lisäksi. Hengitystyöskentely auttaa löytämään elämään enemmän iloa, tasapainoa ja sisäistä rauhaa.  


Koulutettuna hengitystyöskentelyn ohjaajana tarjoan yksityistunteja ja ryhmävalmennuksia sekä livenä (max. 15 hlö ryhmät), että internetin välityksellä. Tuntien sisällöt räätälöidään aina yhdessä asiakkaan ja ryhmien kanssa sellaisiksi, että ne vastaavat kunkin tarpeita ja toiveita. Tunneilla käytetään ensisijaisesti hengitystekniikkaa nimeltä ”tietoinen yhtenäinen hengitysmetodi”.


Tietoisessa yhtenäisessä hengitysmetodissa sukelletaan elämykseen, jonka aikana harjoitellaan tietynlaista suuhengitystekniikkaa taustamusiikin tuella. Syvä, tietoinen ja rytminen hengitys ja hermoston aktivointi stimuloivat kehon kemiallisia ominaisuuksia, jotka voivat johtaa fyysisien ja henkisien lukkojen purkautumiseen. Nämä puolestaan auttavat kehoa rentoutumaan ja nauttimaan hengitysharjoittelun positiivisista vaikutuksista. Kokonaisuudessaan tietoinen yhtenäinen hengityssessio (mukaan lukien tekniikkaan perehdyttäminen sekä palautuminen) kestää n. 90-120 minuuttia, riippuen räätälöidyn tunnin teemasta ja luonteesta. Tuen asiakkaitani hengitysmatkan alusta loppuun asti lempeällä ja hellävaraisella ohjaustyylilläni.


Yksi yksittäinenkin hengityssessio voi olla käänteentekevä!


LUE MUIDEN KOKEMUKSISTA!

PALAUTE

MINUSTA

Olen Cassandra Zaeske ja missioni on tuoda maailmaan jotain merkityksellistä omalta osaltani. Ihmiset ja heidän hyvinvointinsa ovat sydäntäni lähellä. Olen utelias tutkimaan kanavia, joiden kautta pääsen toteuttamaan itseäni; valaisemaan muiden polkuja ja tukemaan ihmisiä ympärilläni löytämään elämäänsä lisää riemua ja rakkautta.

Hengitystyöskentelyohjauksen lisäksi toimin osa-aikaisesti HR-partnerina ja Body Balance -ohjaajana (konsepti on yhdistelmä joogaa, pilatesta ja tai chita). Törmäsin hengitystyöskentelyyn sapattivapaallani Italiassa vuonna 2020 ja tietoinen hengittäminen on siitä lähtien ollut tärkeä osa arkeani. Hengitystyö on rikastuttanut elämääni mm. itsevarmudella ja inspiraatiolla.

Hengitystyöskentelyohjaajana olen lempeä, asiantunteva ja omistautunut. Luonteeni on villi sekoitus luovaa ja intellektuaalista; olen esteetikko ja laulaja, joka on samalla tiedonjanoinen – syvennyn mielelläni asioiden tiede- ja tutkimustaustoihin.

Hengitystyöskentelyohjauksessa pääsen yhdistelemään intohimojani ja lahjojani – tämä inspiroi minua valtavasti.


Odotan jo innolla yhteistyötämme!


Rakkaudella


Cassandra


(placeholder)

OTA YHTEYTTÄ!

Breathwork

                                                                   


with Cassandra

Kaipaatko tukea omalla polullasi? Oletko järjestämässä hyvinvointipäivää tiimillesi, wellness-tapahtumaa tai polttareita? Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan mieleenpainuva elämys, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi!


cassandra@zaeske.fi

Cassandran seuraava ryhmäsessio järjestetään sunnuntaina,16.10. klo 10-18 osana Relax & Release -päiväretriittiä Jollaksen kartanolla. Varaa lippusi tapahtumaan täältä!

- ohjelmassa rauhoittava jooga, hengitystyöskentelysessio, Kuuman brunssi, välipala ja rantasauna