SHOP

"Todella ainutlaatuinen elämys! Tämä oli ensimmäinen kokemukseni hengitystyöskentelyn parissa ja Cassandra ohjasi tunnin huomaavaisesti ja ammattimaisesti. Hän varmisti, että tunnelma oli rentoutunut ja tuki minua koko session ajan. Harjoituksen jälkeen tunsin oloni kevyeksi ja levolliseksi. Tämä hengitystyöskentelyharjoitus sopii täydellisti tasapainottamaan päivittäistä stressiä kiireisen ihmisen elämässä. Kiitos Cassandra tästä tietoisen läsnäolon lahjasta!”

Stella


"En olisi uskonut kuinka paljon tunti hengitysharjoittelua vaikuttaa oloon. Stressi hävisi, tuli energinen ja onnellinen olo. Erittäin miellyttävä ohjaaja"

GT


"Cassandran hengitystyöskentely on yksi hellävaraisimmista ja samalla voimakkaimmista harjoituksista, joita minulla on ollut ilo kokeilla. Työskenneltyäni Cassandran kanssa henkilökohtaisesti, sekä osallistuttuani pienryhmätunneille – niin livenä, kuin etänäkin - voin vain kehua hänen erityistä, rakastavaa tapaansa tukea asiakkaitaan harjoituksien läpi äänenkäytöllään, kosketuksellaan, sekä pettämättömillä musiikkivalinnoillaan.

Olen kokenut voimakkaita kehollisia ja tunteellisia purkauksia hänen tunneillaan, samalla aina tuntien itseni turvalliseksi ja tuetuksi - Cassandra luo lempeän ympäristön, jossa hän onnistuneesti valmentaa luottamaan oman hengityksen voimaan. Cassandran hellä ja rakastavainen olemus paistaa kaiken tekemänsä läpi. Suosittelen lämpimästi Cassandran hengityssessioita kaikille, jotka ovat halukkaita tutustumaan itseensä syvällisemmin kannustavan lempeässä ja hellävaraisessa ilmapiirissä."

Tomi


“Cassandran vetämä sessio oli ensimmäinen kerta kun kokeilin breathworkia. Kokemus oli syväluotaava ja omaa katsetta itseen avartava. Minulle breathwork on oivallinen keino ottaa askeleita kohti oman kehon sekä keho-mieli yhteyden ymmärtämistä, ja Cassandra on vetäjänä erinomainen: omistautunut, asiantunteva, rento ja lempeä."

Hanna


”Oli suuri ilo osallistua Cassandran hengitystyöskentelytunneille. Skeptisenä ensikertalaisena minun oli vaikea kuvitella, miten yksinomaan hengitys voi saada aikaan ihmeitä ja yllätyin siitä, että Cassandra osoitti minun olleeni väärässä. Cassandralla on erikoinen tapa tutustuttaa asiakas uuteen konseptiin helposti ymmärrettävällä tavalla, joka rohkaisee heittäytymään kokeilemaan uutta. Arvostan sitä, miten hän onnistuu räätälöimään viestinsä kohdeyleisölleen sopivaksi, tuoden sekä faktatiedot (kyllä, hengitystyöskentelyn taustalla on vankka tiedepohja), sekä tunnepuolen intuitiiviset asiat esille. Harjoituksien aikana huomasin, että kehoni meni flow-tilaan, ja alkoi kunnolla rentoutua – samalla nautiskelin ihanasta musiikista.

Ryhmäsessiossa Cassandra tuki onnistuneesti kaikkia osallistujia ohjauksellaan, rakentaen luottamusta ja huolellisesti kuratoiden harjoituksen kaikki vaiheet niin, että osallistujat pysyvät session mukana loppuun asti. Seurattuani Cassandran matkaa hengitysmaailmassa lähietäisyydeltä, ja kokeiltuani harjoituksia itsekin olen nyt täysin vakuuttunut hengitystyöskentelyn monipuolisista vaikutuksista.”

Florina


“Hengitysharjoitus oli yllättävän haastava, mutta rauhallinen ja selkeä ohjeistus auttoi pysymään mukana. Harjoituksen jälkeen oli rento, mutta uskomattoman energinen olo."

Susanna


“Cassandra ohjasi minua ammattimaisesti ja hellävaraisesti matkalla kehooni ja mieleeni. Session lopussa tärisin ja itkin – harjoittelu auttoi vapauttamaan syvään iskostuneita henkisiä ja fyysisiä tukoksia. Harjoituksen jälkeen tunsin oloni raikkaaksi ja vahvaksi ja koin olevani fokusoituneempi kuin pitkään aikaan. Toivottomuuteni ja ahdistukseni sijaan tunsin päättäväisyyttä ja toivoa vielä viikkoja session jälkeen. Cassandralla on todella erityinen lahja ja aito kutsumus auttaa muita – breathwork on erinomainen väylä sille.”

Taija

TESTIMONIALS

MINUSTA

Olen Cassandra Zaeske ja missioni on tuoda maailmaan jotain merkityksellistä omalta osaltani. Ihmiset ja heidän hyvinvointinsa ovat sydäntäni lähellä. Olen utelias tutkimaan kanavia, joiden kautta pääsen toteuttamaan itseäni; valaisemaan muiden polkuja ja tukemaan ihmisiä ympärilläni löytämään elämäänsä lisää riemua ja rakkautta.

Hengitystyöskentelyohjauksen lisäksi toimin osa-aikaisesti HR-partnerina ja Body Balance -ohjaajana (konsepti on yhdistelmä joogaa, pilatesta ja tai chita). Törmäsin hengitystyöskentelyyn sapattivapaallani Italiassa vuonna 2020 ja tietoinen hengittäminen on siitä lähtien ollut tärkeä osa arkeani. Hengitystyö on rikastuttanut elämääni mm. itsevarmudella ja inspiraatiolla.

Hengitystyöskentelyohjaajana olen lempeä, asiantunteva ja omistautunut. Luonteeni on villi sekoitus luovaa ja intellektuaalista; olen esteetikko ja laulaja, joka on samalla tiedonjanoinen – syvennyn mielelläni asioiden tiede- ja tutkimustaustoihin.

Hengitystyöskentelyohjauksessa pääsen yhdistelemään intohimojani ja lahjojani – tämä inspiroi minua valtavasti.


Odotan jo innolla yhteistyötämme!


Rakkaudella


Cassandra


(placeholder)

OTA YHTEYTTÄ!

Kokemuksia

Kaipaatko tukea omalla polullasi? Oletko järjestämässä hyvinvointipäivää tiimillesi, wellness-tapahtumaa tai polttareita? Kurkkaa shopin puoelle tai ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan mieleenpainuva elämys, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi!


cassandra@zaeske.fi